HTML

Cataluña

Així és la vida a Catalunya....

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • macskagyökér: Hömm... már az egész munkahelyem a Bélán gondolkodik... tiene algo que ver con la vela? :)) (2008.12.11. 15:25) Puente de la Constitución y de la Inmaculada
  • Annita (törölt): Szia Veró! Örülök ennek a blognak, jó tudni, hogy minden rendben van odakinn! Kicsit felhúztam magam a szörnyeteg mallorcai nőn... De ne add fel, van egy barátnőm, aki BCN-ban él, és 3 hónapig tartott neki állást találni. Nem könnyű, de ha tényleg akarod, sikerül :) Az nagyon jó, hogy ennyire jól kijössz a lakótársaddal, nagyon fontos, hogy örömmel menj haza :) Ezek szerint akkor velük töltöd a karácsonyt? Majd küldd el a címedet, ha szere... (2008.12.10. 21:40) Puente de la Constitución y de la Inmaculada
  • macskagyökér: Óóó, hát ez ám a kimerítő válasz! Lobos, manos, Bélas! A Béláról egyelőre csak a Soltész Béla ugrott be, de nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás. :)) Még töröm a fejem rajta kicsit. Te meg, ahogy mondod, fíjate! ;) Puszi!! (2008.12.08. 09:52) Macik :)
  • Lady Grey: Szia Vero! Húh, Te már nagyon vágod a külföldiesített magyart! ;) Pusz, A u.i.: nem válaszoltál az emilemre... (2008.12.07. 01:23) Macik :)
  • macskagyökér: Hű, ez mekkora történet a rosszindulatú nőről! Azt hiszem, le kell tennem arról, hogy nem nyaralási céllal utánad menjek... katalánul se tudok, crisis is van :), kénytelen leszek itthon maradni. Macikról még mindig semmi hír (az egy Maximilianót kivéve? ;)) Puszi! (2008.12.02. 14:37) Egy ujabb erdekes het :))
  • Utolsó 20

Nochevieja y Reyes

2009.01.12. 15:11 :: Vero_ LaBruja

BUEK igy utolag!!!!

Bocsanat, kicsit eltuntem….. most majdnem 1 hetig nem volt internet nalunk, mert vegre megjott a wifis router, de nem mukodott, napokig rossz volt, ki kellett cserelni, es ugyebar ez itt nagyon idoigenyes feladat. :)))  Plane ilyen hidegben, amikor az embernek nincs kedve kimenni az utcara!!!! Hu, itt most szokatlanul hideg van, es a Tibidabon havazott is!!!!

A Szilveszter este nagyon jol sikerult…..vacsi elott elegettem a listamat, es ezaltal megszabadultam a rossz dolgoktol, es tok nagy alivio keritett hatalmaba :))))

Majd megvacsiztunk, kozben jokat borozgattunk, es utana mar ejfel is lett. Elokeszitettuk a 12 szoloszemet fejenkent, es vartuk a 12 gongot…..

Vicces volt, mert az elejen minden problema nelkul tudtam nyelni a szolot, de a 6. gong es szolo utan mar nem volt ra kapacitasom, ugyhogy csak kapkodtam be a maradek 6 szemet, es a vegen alig tudtam lenyelni…..hat nagy elmeny volt, az tuti. Kriszti is hasonlokeppen jart. Csak Pep volt a rutinos, oneki nem okozott problemat….hat nemhiaba, o mar jo sok eve gyakorolja ezt a dolgot…..nekunk meg bele kell jonni. :))))) De valoban fulladasveszelyes!!!!

Mindezek utan megittuk a pezsgot is, amitol ugye en kellokeppen be tudok csipni…..hat most is sikerult :))) aztan vartuk, hogy a kiraly mond egy-ket ujevi koszonto szot, de nem mondott senki semmit. Bezzeg karacsonykor egy 15 perces monologot produkalt, de ujevre semmit.

Ugyhogy nekivagtunk az ejszakanak. Felszalltunk a Navason a metrora, ami persze tomve volt, es lementunk a tengerpartra….itt lathattok nehany fotot:

Nagyon nagy elmeny volt ujevkor a tengert latni, tudjatok, hogy en mennyire imadom a tengert, es hat szamomra ez fantasztikus elmeny volt!!! Es persze tok jo meleg ido volt, olyan 11-12 fok!!!!

 

Majd miutan kigyonyorkodtem magam, elindultunk felfele a Ramblan, hogy benezzunk nehany helyre…..azt a hangulatot, ami ott volt le sem lehet irni!!!!

 

 

 

Majd kikotottunk a Plaça Reialon,

ahol egy csomo bar es egyeb hely van, es bementunk nehanyba, nagyon jo volt a hangulat, bar iszonyatosan sok reszeg angol es francia turista volt…..majd kanyarogtunk egyet a Barri Gòtic utcacskaiban, mert ott rengeteg bar es diszko van, es be is mentunk nehanyba….

Nagyon jol ereztem magam, csak tancolni nem igazan lehetett, mert minden annyira tomve volt, de a hangulat nagyon jo volt!!!!

Olyan hajnali 4 es 5 korul ertem haza, de az igazsag az, hogy nem igazan tudom, hogy sikerult hazajutnom, mert kellokeppen "kellemes" allapotba kerultem a sok alkoholtol……

De nagyon jol ereztem magam!!! :)))))))))))))

Majd persze masnap a fejem kegyetlenul fajt, es alig tudtam felkelni, mert ugy szedultem, de aztan delutanra jobb lett….

Onatol is kaptam ujevi puszit es hajhuzogatast, ugyhogy ez az ev mostmar tuti, hogy sokkal jobb lesz :))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztan januar 5-en este jottek a Reyes Magos, hogy ajandekot hozzanak a gyerekeknek, mert ugye Spanyolorszagban hivatalosan ilyenkor kapnak ajandekot, karacsonykor csak csokit, bar mostanaban mar 2x kapnak ajandekot!!!!  Es ilyenkor minden varosban, es a nagyobb varosokban minden keruletben van egy cabalgata, ahol felvonulnak a Reyes Magos es a kulonfele szolgaloik…. Ugyhogy elmentunk a gyerekekkel a Navashoz ahonnan indult a cabalgata este 8 korul. Na akkor mar iszonyat hideg volt, szerintem olyan -1 fok lehetett, es nagyon faztunk. Ona szinte vegig aludt, Alex meg hisztizett, mi meg dideregtunk…..es a kiralyok meg jottek…..

Nagyon nagy tumultus volt, a kerulet osszes csaladja ott volt, es vartak, hogy a kiralyok caramelitokat dobaljanak…..

Itt lathattok nehany kepet a cabalgatarol is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es ime a leghelyesebb Rey Mago, aki termeszetesen a fekete kiraly volt!!! :)))))

 


 

 

 

 

 

Osszessegeben veve nagyon nagy elmeny volt, bar a vegere az ujjam a telefonra fagyott, es nem tudtam tobb fotot csinalni, mert kesztyuben nem lehet, egyebkent meg nem mozgott az ujjam. De nagyon jo volt!!!! :))))

Apropo, a nagyon kellemes hangu masszorrol meg kiderult, hogy nem jon be, sot, meg csak nem is masziroz jol…..ugyhogy sajnos egy nagy desilusión lett belole :((((

Ugyhogy ezek tortentek velem az elmult 2 hetben.....jelentkezem nemsokara!!!! Ez nem fenyegetes!!!! :)))))))

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása